Următoarele termene și condiții generale se aplică pentru înregistrarea contului și pentru toate achizițiile de bunuri de către dumneavoastră , adica clientul , final în magazinul online www.piesepro.ro. 


Înregistrarea


Fara inregistrare nu puteti efectua achiziții din magazinul online www.piesepro.ro . Ca si rezultatul înregistrării, vom crea un cont pentru dumneavoastră, cu datele personale clientului, precum adresa de livrare.

 Se pot înregistra numai persoanele fizice cu vârsta legală cu capacitatea de a încheia contracte precum persoanele juridice și parteneriatele de afaceri. 


Prin inregistrarea contului dvs trebuie să furnizați ( informatii veridice și complete ) numele, adresa de livrare, numărul de telefon și adresa de e-mail și să alegeți o parolă (denumite în continuare „datele de conectare”).


 Depuneți o ofertă irevocabilă pentru încheierea contractului privind înregistrarea contului prin depunerea formularului de înregistrare completat.


Dacă veți furniza informații incorecte sau incomplete, vom fi autorizați să închidem și să vă ștergem contul fără a respecta o perioadă de preaviz. Vă obligați să comunicați toate modificările viitoare ale informațiilor furnizate în contextul înregistrării dumneavoastră fără promptitudine și fără întârziere.


Sunteti responsabili sa nu divulgați terților datele dumneavoastră de conectare sau, în special, parola de conectare. 

Nu sunteți autorizat să vă înregistrați de mai multe ori pe www.piesepro.ro.


Contract de achiziție

Ca sa incheiati un contract de achizitie cu www.piesepro.ro Trebuie să plasați mai întâi articolul pe care doriți să-l achiziționați în coșul de cumpărături.

Vă rugăm să verificați cu atenție comanda înainte de a da clic pe butonul "Confirmați comanda" in Cosul de cumparaturi.

 În cazul modalităților de plată care nu sunt asociate cu plata imediată din partea dumneavoastră, faceți o ofertă irevocabilă de a încheia un contract de cumpărare făcând clic pe butonul "Confirmați comanda" din ecranul ferestrei coșului de cumpărături.

 Vom confirma recepționarea comenzii prin e-mail. E-mailul de confirmare nu înseamnă încă că am acceptat oferta dumneavoastră. Contractul de achiziție este încheiat numai atunci când este confirmată expedierea bunurilor. 

Dacă achitați pentru comanda plasată efectuând un transfer bancar ["Plata în avans"]), numai confirmarea prin e-mail a comenzii este considerată a fi declarația noastră de acceptare a comenzii.

 În cazul modalităților de plată asociate plății imediate din partea dumneavoastră (plata cu cardul), constituie o ofertă de către noi. Puteți accepta această ofertă pentru a încheia un contract de achiziție făcând clic pe butonul "Confirmați comanda".

 Puteți imprima datele comenzii dumneavoastră imediat după plasarea comenzii dumneavoastră. 

In unele cazuri, la anumite produse de origine si nu numai care se aduc la comanda speciala din depozitele externe, este necesara achitarea acestora in avans.

Produsele comercializate prin intermediul www.piesepro.ro sunt noi, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Daca nu ati primit aceste documente in colet, le puteti descarca de la adresa https://www.piesepro.ro/facturi-pieseaccesorii/ introducand ID-ul comenzii. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul in sine.

Produsele comercializate de www.piesepro.ro, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori.

In cazul in care vreti sa modificat comanda , va rugam sa contactati colegii nostri pe adresa de email suport@piesepro.ro . Comenzile pot fi modificate înainte de a părăsi depozitul nostru sau înainte de a fi predate unui expeditor.

Ne rezervăm dreptul de a anula contractul dacă bunurile nu sunt disponibile de la un furnizor de încredere,. În astfel de cazuri, ne vom angaja să vă informăm imediat că bunurile nu sunt disponibile și să rambursăm orice plată efectuată.

Pentru a ne asigura reclamațiile privind prețul de cumpărare împotriva dumneavoastră, ne rezervăm dreptul asupra tuturor bunurilor livrate dumneavoastră până când prețul de achiziție va fi achitat integral.  Sunteți obligat să tratați cu grijă bunurile supuse rezervei dreptului de proprietate.


5. Piesele cu gaj


Piesele cu gaj sunt bunurile cărora li s-a atribuit un gaj în informațiile de comandă, de exemplu, alternatoarele, pe care trebuie să le achitați suplimentar la momentul achiziției. După ce ați recepționat o piesă cu gaj, vă rugăm să ne expediați piesa veche completă de la automobilul dumneavoastră și să ne expediați datele contului dumneavoastră bancar, astfel încât gajul să vă poată fi rambursat. Piesele auto vechi trebuie să ne fie returnate din contul dumneavoastră.

Vă rugăm să vă asigurați ca piesele care pot contine lichid  au fost complet golite de lichid. Piesele vechi trebuie să poată fi refabricate și să nu aibă fisuri sau rupturi sa nu fie diferențe în valorile curentului (exemple : pompele servodirecției, casetele de direcție, etrierele de frână, arborii de transmisie, baterille de acumulatoare, etc)

Piesa veche se returneaza in ambalajul piesei noi.