Returul: Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul (vanzatorul) cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail suport@autodoc.ro

- Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

- Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.


Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

Piesele vechi la schimb se returneaza in termen de maxim 14 zile, in ambalajele pieselor noi.

Returul se va face prin acelasi modalitate ca la expediere, curierat Fan Courier: Autodoc Srl, Cluj-Napoca, Str Plevnei 28-32. Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport.

Nu solicitati contravaloarea produselor returnate in sistem ramburs de la firma de curierat. Acestea se vor returna dupa receptionarea produselor de catre reprezentantii nostri.

Daca produsele returnate:

- au ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice

- nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate

- sunt lipsite de accesoriile si componentele originale

- prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura

- sunt de origine(OE) si sunt comandate din depozitele externe prin comenzi speciale pentru care s-a solicitat plata in avans sau sunt comandate gresit deoarece cumparatorul nu a pus la dispozitie datele de identificare ale autovehiculului si seria de sasiu sau aceastea au fost comunicate eronat

- sunt module programate, piesele speciale fabricate pentru autoturisme din afara spatiului european, piese de siguranta (ex.: airbaguri, centuri de siguranta), huse si acoperiri.

atunci in aceste situatii descrise mai sus vi se va comunica(daca exista) si costul aducerii acestora la conformitate pentru a putea fi repuse in vanzare.

Va rog sa atasati un document scris cu min urmatoarele informatii:

Numar comanda :

- Bunul returnat :

– Comandate la data /primite la data

– Numele consumatorului :

– Adresa consumatorului :

– Semnătura consumatorului

- Data: